MENU
Close modal

LEVON KESÄKARKELOT 2018-KOKO PERHEEN KESÄTAPAHTUMA

LEGENDOJA LEVOLLA!!

KUINKA HEILTÄ TAIPUU KUNINGAS JALKAPALLO?

FUTAREITA JA KIEKKOILIJOITA LEVOLLA!

MUSAA, LIIKUNTAA JA HYVÄNTEKEVÄISYYTTÄ!

HU...HU...HU...HU, HU, HU!!! HUIKEAA TUNNELMAA!!

SATAKUNNAN SYDÄNLASTEN HYVÄKSI PELATAAN

AITOA FIILISTÄ! OIKEAN KYLÄJUHLAN TUNTUA! TERVETULOA LA 7.7. 2018 LEVOLLE!

TAPAHTUMAINFO

Levon Kesäkarkelot on vuotuinen koko perheen kesätapahtuma, jonka järjestää Mäntyluodon Kiri. Karkelot on Levon kentällä Porissa ja ohjelmaa tosiaan riittää niin aikuisille kuin lapsillekin. Karkelot alkaa parilla lasten esityksellä. Tiina Kudjoin Zumba alkaa klo 12.20. Zumban jälkeen esiintyy Tanssiva ja laulava nukke Maddaleena. Maddaleena on tanssiva ja laulava nukke, joka kutsuu mukaan musiikilliseen seikkailuun ympäri maailmaa! Vauhdikas lastenesitys sisältää tuttuja lauluja ja liikunnallisia laululeikkejä, ripauksen teatteria ja löytyypä matkalaukusta hassunhauskoja taikatemppujakin…Luvassa iloinen, lämminhenkinen ja mukaansatempaava show, jossa kaikki lapset ja lapsenmieliset saavat pomppia, laulaa ja riemuita mukana.

Levon kentän ottaa haltuun vahvalla tulkinnallaan Duo Make Tommila & Mika Lundgren. Sen jälkeen tykittää bilesettinsä Isak Rothovius Band. Isakin pojat ja Duo Make ja Mika takaavat sen että musapuoli on kunnossa. Kentällä on myös erilaisia toimintapisteitä; frisbeegolf-rata, säbäkaukalo, temppurata, palaoautot vierailee sekä karkelomaskotit Levon Ammuu ja Karhu torjuvat rankkareita.

Kesäkarkeloiden kohokohtana on tuttuun tyyliin hyväntekeväisyyskävelyfutisottelu Team Sydänten Sankarit vs Team Soccer Hearts. Kentällä nähdään niin julkkiksia kuin futislegendoja. Mukana ovat mm. Tami Tamminen, Alpo Suhonen, Atik Ismail, Vellu Ketola, Japa Levonen, Risto Puustinen, Martti Kuusela, Juha Riippa,Eeva Perttula, Julle Kallio, Jenni Ahtiainen Mikko Salo, Rami Nieminen, Tomi Leivo-Jokimäki, Elina Gustafsson, Joni Nyman, Seppo Sulonen, Ari Valvee, Pele Koljonen, Teemu Eskola, Timo Oksanen, Tomi Niemi ...Pelin tuotto menee Sydänlapset ja -aikuiset ry, Satakunnan alueosastolle.

esiintyjät

ESIINTYJÄT:

maddaleena

TANSSSIVA JA LAULAVA NUKKE MADDALEENA

duo

DUO MAKE TOMMILA & MIKA LUNDGREN

remix

ISAK ROTHOVIUS BAND

legendat

LEGENDOJA!

julkimot

JULKKIKSIA FUTAAMASSA!

maskotit

LEVON AMMUU JA KARHU

TAPAHTUMAMITTARI

VIIHDEARVO

100%

TAPAHTUMAN HAUSKUUS

100%

KYLÄJUHLAMAISUUS

100%

HYVÄÄ MAKKARAA, LÄMMINTÄ PULLAA JA HUIPPUPALVELUA!

100%

Hyväntekeväisyyspeli-Team Sydänten Sankarit vs Team Soccer Hearts